Afspraak maken

In principe heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Een sterilisatie valt in principe onder onverzekerde zorg, dat betekent dat u geen vergoeding ontvangt voor de ingreep van uw zorgverzekeraar. Bent u aanvullend verzekerd? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding. Neem voor de ingreep contact op met uw zorgverzekering en vraag of de sterilisatie wordt vergoed. Heeft u interesse in een sterilisatie bij Mannenkliniek Noord-Nederland? Dan kunt u kiezen voor:

  1. Een informatieve afspraak met een specialist. Daarna kunt u een afspraak maken voor een sterilisatie.
  2. Een informatieve afspraak met aansluitend daarop direct een sterilisatie. Wij noemen dit sterilisatie direct.

Bent u aanvullend verzekerd?
Dan is een verwijzing van uw huisarts of toestemming van uw verzekeraar nodig om in aanmerking te komen voor (gedeeltelijke) vergoeding. Informeer voorafgaand aan het maken van een afspraak of uw zorgverzekering een behandeling bij Mannenkliniek Noord-Nederland vergoedt.

Bent u jonger dan 30 jaar?
Dan is een verwijzing van uw huisarts nodig en komt u niet in aanmerking voor een sterilisatie direct. U krijgt dan eerst een informatief gesprek en bedenktijd.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor sterilisatie direct?
Vul deze vragenlijst in. De assistente neemt contact met u op voor eventueel aanvullende informatie of om een afspraak te maken.

Bel mij terug voor het maken van een afspraak.

Heeft u een vraag?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Verhinderd

Bent u door ziekte of een andere reden niet in staat naar uw afspraak te komen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. In uw plaats kan dan een iemand anders terecht.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 17.00 uur tot 19.00 uur op telefoonnummer 06 30 07 54 54 06 30 07 54 54. Een e-mail sturen kan ook naar info@mannenklinieknoordnederland.nl

Onze gegevens:

Oedsmawei 24

9001 ZJ  Grou


06 30 07 54 54 06 30 07 54 54
info@mannenklinieknoordnederland.nl


KVK: 83187596
AGB: 22227783
IBAN: NL75 ABNA 0105 0163 57
 
Button